Receptideeën met Gemberpuree

Gemberpuree of pasta is kant en klaar voor gebruik, is goed te verdelen in gerechten zodat het niet hoeft te overheersen maar wel de lekkere gembersmaak geeft. Het is geconcentreerder dan gembersiroop met daardoor meer gembersmaak. Ideaal voor soepen, sauzen en alle mogelijke gerechten uit de wereldkeuken.

  • Dessert

    Heerlijk door ijs en bavarois of als een toefje erop! Je kunt het ook presenteren als smakelijke dip op een kaasplankje. Heerlijk feestelijk.

  • IJs en bavarois

    Doe een toefje gemberpasta op een coupe ijs en of schaaltje bavarois. Heerlijk feestelijk en smakelijk.

  • Wereldgerechten

    Heerlijk door de pasta saus, kip kerrie, Aziatische en vele andere wereldgerechten. De smaken worden voller en intenser!

  • Chutney en sauzen

    Verwerk de puree in bijvoorbeeld pindasaus, chutney, dressings en marinades voor een heerlijk diepe gembersmaak.

  • Pannekoeken

    De gemberpuree is heerlijk als je hem gelijkmatig verdeeld op bijvoorbeeld een kaaspannekoek. 

  • Drankjes en cocktails

    Heerlijke smaakmaker door soep, smoothies, drinkontbijt en cocktails.